Jiki steunt

en Jiki steunt op...

Jiki steunt reeds aanwezige lokale projecten die we zelf in Gambia hebben leren kennen. Projecten die uitgevoerd worden door gedreven mensen die we vertrouwen. Pas als wij persoonlijk ons eigen geld erin durven te steken, zullen de projecten door Jiki gesteund en hier aan u gepresenteerd worden. Dit zijn dus niet onze eigen projecten. Wij geloven dat het beter is als de initiatieven van de lokale bevolking komen en zetten ons in om die tot een succes maken. Wij zijn dus eigenlijk vooral ambassadeurs en een doorgeefluik zonder strijkstokken waar vanalles aan kan blijven hangen 😉

Sommige projecten kunnen overigens ook gewoon rechtstreeks door u ondersteund worden. Mocht u de gegevens daarvoor niet kunnen vinden of een hele kleine bijdrage willen doen, neemt u dan vooral even contact met ons op, of zet in de omschrijving van uw donatie aan ons aan welk project uw geld besteed moet worden, dan zorgen wij ervoor dat het hele bedrag ook daadwerkelijk daar terecht komt. Ook bepaalde spullen zijn van harte welkom! Meer informatie vindt u bij de projectomschrijvingen en nieuwsberichten.

en Jiki steunt op…

U! Als wij van u geen steun zouden krijgen, zouden wij de bovenstaande projecten ook niet kunnen helpen natuurlijk. We kunnen u niet genoeg bedanken! Of het nou om wat wisselgeld in een collectebus gaat, om wat babykleertjes of om grotere bijdragen, we zijn overal even blij mee. Abarake baake! Iedereen ontzettend bedankt voor de steun en het vertrouwen! :)