Jaarverslag 2013

Het jaarverslag van 2013 is klaar. Mooi op tijd, aangezien we op zeer korte termijn weer richting Gambia vertrekken met zo’n 60 kilo Jiki-bagage en het strak inpakken in volle gang is, naast alle andere zaken die er geregeld moeten worden :)

We zijn ons ervan bewust dat jullie nog wat verslagen van ons vorige werkbezoek tegoed hebben. 100% vrijwilligerswerk betekent dat iedere cent die u doneert naar Gambia kan gaan. Het nadeeltje is natuurlijk dat er een berg werk verzet moet worden in beperkte tijd. Er komt nog een hoop bij kijken. Dat hebben we er graag voor over (en het blijft dan ook gegarandeerd volledig vrijwilligerswerk), maar de berichtgeving hier blijft helaas nog wel eens achter. Het goede nieuws is dat we, nu we er een jaar op hebben zitten en een beetje gewend zijn aan onze werkzaamheden, verwachten dit op korte termijn creatief te kunnen oplossen. Hou in de tussentijd vooral onze facebookpagina in de gaten.

Geen zin om het jaarverslag te lezen? Geen probleem, kijk dan gewoon even de korte video! :)